Kembujeh School Friends (KSF) er en humanitær forening der siden 2006 har støttet børns uddannelse i Kembujeh området i Gambia i Vestafrika. Vi støtter børn fra nurseryklasse, hvor de starter som 3 årige, til 12. klasse, der svarer til en dansk studentereksamen. Vi har også støttet enkelte til videregående uddannelse, så som jurist, læge, sygeplejerske o.a.  Vi støtter i øjeblikket ca. 800 børns skolegang/uddannelse. Nogle af vores børn/unge har ikke evnerne eller lysten til at tage en studentereksamen, og forlader skolen efter 9. klasse. Da det ikke er mange muligheder for at tage en praktisk uddannelse i området, går de i stå, og får igen uddannelse. Derfor har KSF besluttet at bygge et skills center (teknisk skole) i området, så vi kan tilbyde vores unge mennesker en praktisk uddannelse.

J. Kastrup Skills Training Center i Kembujeh Gambia er planlagt til at blive en skole med 150 elever. 50 elever pr. årgang. Uddannelserne er 3 årrige. Vi har startet skolen op i september 2016.

Vi har købt en stor grund på 7700 m2, byggeplanerne kan ses under fanebladet "Økonomi".

Projektet hjælper med at højne levestandarden i hele området, da de unge har nemmere ved at få arbejde når de har en uddannelse, bl.a. ansætter regeringen kun folk der har en uddannelse.